Romantik, erotik och humor

Blythe hade ställt in sig på en skön semester i form av en slags tidsresa tillbaka till ett Skottland av år 1785, men vistelsen på slottet MacKenzie uppfyllde inte förväntningarna. Hon blev snarast vettskrämd av alla skuggor och prång i den gamla stenhögen. Inte heller råkar Blythe på någon välhängd ljumskbiff i kilt, som hon föreställt sig ? det första verkligt intressanta möte hon har är med vampyren Darach, syndens röst i natten, men efter ett svettigt utforskande av hans döda kropp lämnar eftersnacket mycket att önska när han krystar ur sig att hennes svanlika hals är för vacker för att förödas av den mörka kyssen. Det verkar bäst om Blythe tar sitt öde i egna händer.

Master of Ecstasy, Nina Banks.

Det händer, ibland, av någon outgrundlig anledning, när man snubblar över vissa titlar på sfbok.se att man får en känsla av att personen som skrivit blurben inte riktigt har förmått ta verket på allvar.

Lil Marchette är inte som andra vandöda. Hon föredrar den lilla rosa och är en obotlig romantiker. För att ha råd med all kosmetika hon tvångsmässigt konsumerar grundar hon Dead End Dating (DED) för att hjälpa singelvampyrer som hon själv att hitta den rätte. Hon får sin perfekta första kund i töntvampyren Francis Deville och kan bevisa värdet av sina tjänster för alla om hon ser till att hotta upp honom och fixa honom en pingla. Samtidigt får hon själv ögonen på snyggingen till prisjägare Ty Bonner och skulle gärna ha honom som slickepinne om han inte vore en andra generationens vampyr och själv infertil. Hon har emellertid inte tid till övers för egna amorösa äventyr medan hon vampifierar Francis och hjälper Ty att finna seriemördaren han söker. Men vem kan å andra sidan hindra ett odött hjärta från att slå?

Dead End Dating, Kimberly Raye.

Det kan förstås vara ett felaktigt antagande. Ibland kanske någon rentav var fullständigt allvarlig, även om jag starkt betvivlar det. Hur som helst är vissa presentationer av böckerna där värda att uppmärksamma för deras egen skull.

Jim London blir rasande när han får veta att hans vän och poliskollega ? och därtill varulvspolare ? har blivit dödad. Han tror inte att poliserna i Clarkston berättar hela sanningen om Tonys död och bestämmer sig för att själv utreda saken på plats. Vi ska kanske nämna att Clarkston är en hundpolisenhet. Och att Jim är varulv. Ni börjar kanske ana hur han tänker smyga sig in i kåren. Väl där stöter han på hundtränaren Faith Weston, och djurisk åtrå väcks i Jims lurviga bröst.

Master of Wolves, Angela Knight.

Vissa beskrivningar ? ”välhängd ljumskbiff”, ”frodig som en semla” ? är helt enkelt fantastiska.

Gloriana St. Clair är långt ifrån någon sticka. Hon var frodig som en semla när den virile skotten Angus Jeremiah Campbell III (Jeremy Blade) körde huggtänderna i henne och bevarade hennes ymniga hull för evärderlig tid. Paret har hållit ihop och glidit isär från och till i flera hundra år nu och vet både hur man får ett förhållande att fungera och hur man kraschar det. Glory är på väg till Austin för att starta upp en butik med klassiska kläder. Hon är ju mer eller mindre en klassiker själv. Problemet är att en biljonär och teknodåre till vampyrjägare är henne på spåren och Blade går in i mulligt vampyrgrisläge och kräver att hon ska flytta in så han kan ”beskydda” henne, men Glory tycker det är hög tid att hon vässade sina egna tänder.

Real Vampires Have Curves, Gerry Bartlett.

Mer om , , , ,

Trackbacks & Pings

 1. Website till 4/1 2019 klockan 01:57

  website

  Romantik, erotik och humor

Kommentarer

 1. Anders Bergvall skrev:

  Allvarligt… Fantastik meats Harlequin Lust :)

 2. A.R.Yngve skrev:

  Roland Adlerberth lever, tydligen…
  ;-)

 3. lazy skrev:

  Men du har missat den bästa!! The Star Witch: http://www.sfbok.se/asp/artikel.asp?VolumeID=54937 Det finns en med frasen ”saven slaskar” också, men jag har glömt vilken titel det är…

Skriv en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.