Hugonomineringar och den ensamme polismannen

Årets nominerade till Hugopriset har tillkännagivits. Det är roligt att se att Brasyl av Ian McDonald, som kommer till Åcon senare i vår, är en av de nominerade i romankategorin. Det som fascinerar mig allra mest är dock att det uppenbarligen är så förtvivlat svårt att stava till Michael Chabons The Yiddish Policemen’s Union. Kongressen som skall vara värd för priset i år lyckas inte, utan meddelar åtminstone i skrivande stund att The Yiddish Policeman’s Union är nominerad ? vilket även Locus talar om för sina läsare (men där handlar det gissningsvis om att man inte läst igenom titlarna ordentligt när man kopierat dem). Det tolfte numret av Nova science fiction ville bestämt också hellre recensera The Yiddish Policeman’s Unition, utan hänsyn till att stackaren nog börjar känna sig ganska ensam snart.

Mer om , , , , ,

Trackbacks & Pings

 1. Livebooksite.com till 24/9 2014 klockan 05:13

  Livebooksite.com

  Hugonomineringar och den ensamme polismannen &raquo Ampersand

 2. thetrafficagency.zendesk.com till 26/9 2014 klockan 01:56

  thetrafficagency.zendesk.com

  Hugonomineringar och den ensamme polismannen &raquo Ampersand

 3. great post to read till 29/9 2014 klockan 02:23

  great post to read

  Hugonomineringar och den ensamme polismannen &raquo Ampersand

 4. Waytobookmark.com till 4/10 2014 klockan 19:12

  Waytobookmark.com

  Hugonomineringar och den ensamme polismannen &raquo Ampersand

Skriv en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.