Novelltävlingar

För övrigt är det kul att se att det går så bra för svenska fantastiknovelltävlingar. Mitrania fick in etthundratio bidrag (”bidragen var ovanligt jämnbra och likvärdiga”), Eskapix sjuttiosex stycken (”många är så jävla bra att det nästan gör ont i ögonen att läsa dem. Problemet är att jag vill publicera minst 40 av novellerna”) utan att jag personligen har lagt märke till särskilt mycket reklam för den (men jag kanske inte har kikat på rätt ställen?), Confuse fick om jag inte minns helt fel in ett trettiotal, och juryn sade sig åtminstone vara positivt överraskad. Roligt, särskilt som man åtminstone kan hoppas att fler noveller betyder fler bra noveller och att det avspeglas i vad man får läsa, förr eller senare.

Mer om , , , , , ,

Trackbacks & Pings

  1. arai helmets till 16/6 2014 klockan 06:00

    arai helmets

    Novelltävlingar &raquo Ampersand

Skriv en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.