Catahyas novelltävling 2008

Ytterligare en fantastiknovelltävling har sett dagens ljus: Catahya anordnar en som, uppfriskande nog, för en gångs skull ligger på hösten. Kul, tycker jag. Vilket i och för sig är lätt att säga, eftersom jag i någon mån är medskyldig (som så ofta annars genom att få en idé att jag tycker att någon borde genomföra och sedan släppa den så att andra får ta hand om allt jobb).

? Deadline: 31 december.
? Novellen skall vara antingen fantasy, skräck eller science fiction.
? Maximal längd: 25 000 tecken inklusive mellanslag.
? Bidragen ska skickas som ren text i ett mail till novelltavling@catahya.net . Bifogade filer kommer att raderas olästa.
? Varje bidrag skall ha en titel samt författarens namn, adress och mailadress.
? Bidragen ska vara skrivna på svenska.
? Max två bidrag per person.
? Bidraget får inte tidigare ha publicerats öppet vare sig på Internet eller i pappersform. Undantaget är till exempel stängda forum för en liten publik.
? De vinnande bidragen kommer att publiceras på Catahyas hemsida och delas ut i pappersformat tillsammans med föreningens kommande antologi, om inget oväntat inträffar. Under ett år efter publicering får inte bidragen publiceras någon annanstans utan Catahyas tillstånd.

Mer om , , , , , , ,

Kommentarer

  1. Daniel A. skrev:

    Det kan vara väldigt lätt att entusiasmera mig. Från början hade jag absolut inte tänkt vara ansvarig för det här, men en viss ordförande fann det nog inte särskilt svårt att övertala mig.

    Jag hoppas på fina bidrag. Prispengarna är nog tillräckligt höga får att kalla fram lite inspiration i mångas huvuden.

Skriv en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.