Encyclopedia Fantastica

Projekt som Encyclopedia Fantastica brukar allt som oftast ha svårt att lyfta, hur goda intentionerna än är. Hur som helst tycker jag väldigt mycket om wikins programförklaring.

The purpose is debate and knowledge. Consider this a community resource, a scholarly adventure. All articles are creative commons (share and share alike, as they say) and exist to help spread the interest in Fantastic Literature as an intellectual exercise. Feel free to add terminology when you feel it is appropriate an edit when you feel something needs clarification.

Unlike Wikipedia, this is not meant just as a neutral resource. We want people to put forth ideas, to push boundaries, to get in deep and philosophical. We want opinions, ideas, lectures and rants. We want more than just a bland listing of terms. We want to force people to think, to evaluate, to debate.

Internet är ett fantastiskt verktyg och det är alltid trevligt när det används för bra saker. Jag skall hålla tummarna för att det blir någonting av det, och kanske försöka ge det en knuff eller två i rätt riktning. Som nu.

Mer om , , , ,

Skriv en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.