Emma Bull skriver uppföljare till Territory

Via Lazy’s Library hittar jag nyheten att Emma Bull skriver på Claim, en uppföljare till Territory. Territory var en av de fantasyböcker som jag läste under 2008 – kanske den jag tyckte allra bäst om. Ändå kan jag inte påstå att jag känner någon nämnvärd entusiasm. Territory kändes som en väldigt avslutad historia. Jag ser inte vad en uppföljare skulle ha att tillföra.

Kommentarer

  1. Jesper Svedberg skrev:

    Jag håller med dig om att en uppföljare inte direkt känns nödvändig, men jag vet dock inte riktigt om jag därmed tycker att Territory kändes avslutad. Det var mer som att boken helt enkelt slutade där för att det inte riktigt fanns någon uppenbar riktning att fortsätta i, än för att upplägget var uttömt. Jag tror nog att om Bull har en bra idé, så kan hon skriva ännu en bra bok med samma personer, men den kommer nog bli ganska annorlunda.

Skriv en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.