Prenumerera

Det absolut smidigaste sättet att få veta när någonting nytt har dykt upp är att använda sig av Ampersands RSS-flöden. Du kan använda dig av RSS-flöden enbart för själva texterna, för alla kommentarer som lämnas eller för kommentarerna till en text som du tycker är extra intressant.

Det finns många olika verktyg för att använda dig av RSS-flöden. Bloglines är ett som är oberoende av vilket operativsystem du har och var du befinner dig. Google Reader ett annat ? du hittar en detaljerad beskrivning av hur du kan använda Google Reader här.

Om du istället känner att det skulle vara en god idé att ha ett lätthanterligt program på hårddisken så finns det gott om sådana också. Ett par exempel på gratisalternativ är Snarfer för Windows och Vienna för mac.

RSS-flöden kan användas för att läsa nyheter, bloggar, nätserier och många andra saker. Det är ett väldigt bra verktyg för dig som vill kunna hålla koll på sidor som använder sig av det utan att behöva slösa tid på klicka runt när ingenting kanske har hänt ändå.

RSS-flödet för texterna hittar du här och flödet för kommentarerna här. Flöden för kommentarer till de enskilda texterna hittar du till i sidomenyn till höger efter det att du klickat på just det inlägget.