”Endast jag är vaken” ? nu på nätet

För ett par veckor sedan skrev jag på Ampersand om Catahyas årliga fantastiknovellpris, som sedan förra året delas ut till den est förtjänta originalpublicerade svenska novellen under det föregående året, och att den novell som belönats i år var Johan Theorins ”Endast jag är vaken”. Jag hoppades också att den skulle kunna komma att tillgängliggöras på något sätt så att folk faktiskt fick chansen att läsa den, eftersom antologin den publicerades i (Schakts Mardrömmar i midvintertid och andra morbiditeter) lär vara väldigt knepig att få tag i. Själv läste jag den en natt hemma hos Maria Nygård efter att alla andra gått och lagt sig, till exempel.

Nu har det i alla fall skett, och du kan läsa ”Endast jag är vaken” på Catahya. Gör det här, och om du är medlem (och om du inte är det, bli det gärna), diskutera den i litteraturforumet.

Mer om , , , ,

Trackbacks & Pings

 1. Marknadsföringsplattform till 15/4 2019 klockan 02:37

  kontaktregister

 2. AllaRabattkoder till 13/5 2019 klockan 23:41

  Alla Rabattkoder

 3. bicoin kurs historik till 5/10 2019 klockan 02:11

  bicoin kurs historik

  ”Endast jag är vaken” ? nu på nätet &raquo Ampersand

 4. samsung skärmskydd till 19/10 2019 klockan 17:21

  samsung skärmskydd

  ”Endast jag är vaken” ? nu på nätet &raquo Ampersand

 5. Takläggare Danderyd till 14/5 2020 klockan 12:08

  Takläggare Danderyd

  ”Endast jag är vaken” ? nu på nätet &raquo Ampersand

Skriv en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.