Science fiction- och fantasypriser

Vetsaga har jag skrivit om science fiction- och fantasyfältets litteraturpriser, deras syften och funktioner. Det är en måttligt ambitiös text: efter Charlotte Strömboms långa och genomarbetade essä kände jag att det var dags för någonting kortare och enklare ? och så blev det faktiskt av att skriva den när jag bestämde mig för att göra någonting jag kunde få ihop på ett par timmar istället för den långa, grundliga och betydligt mer filosofiska genomgång jag hade funderat på i månader. Med lite tur skulle man kunna hoppas på en intressant kommentardiskussion, åtminstone.

En kort, ytlig text är sämre än en lång, djup text. En text som finns är bättre än en text som inte finns.

Mer om , , , , ,

Trackbacks & Pings

  1. Viole till 2/10 2014 klockan 08:08

    Viole

    Science fiction- och fantasypriser &raquo Ampersand

Skriv en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.